Mérnökfutam

péntek, 2015 október 09 - 02:21:46 | Beküldte: tyeaan
Megosztás:   Facebook TwitterKedves Hallgatók!
 
Sok szeretettel invitálunk meg Benneteket a Mérnökfutam elnevezésű rendezvényünkre, mely az idei évben immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete - IAESTE Hungary-nak rendezésében. A versenyre villamosmérnök, informatikus vagy gépészmérnöki tudományokban jártas hallgatókból álló 3 fős csapatok jelentkezését várjuk, akik úgy érzik, hogy kipróbálnák magukat “éles” helyzetben.
A verseny online fordulója, október 19-25 között kerül megrendezésre, mely során a való élet által megihletett problémákat kell majd megoldanotok. A feladatokra pontosan 24 órátok lesz, e 24 órát az online forduló 1 hetében tetszőlegesen megválaszthatjátok.

Ezek után a legjobb 8 csapat fog meghívást kapni a novemberi budapesti döntőre. Ekkor már semmire ne legyen gondotok, csupán jelenjetek meg a döntőn, hogy kiderüljön melyik csapat a legjobb gárda, a szállásról, étkezésről valamint az izgalmakról majd mi gondoskodunk. A döntőben 36 óra alatt kell partnereink által kitűzött problémára kézzel fogható, működtethető és nem mellesleg eladható megoldást kell kitalálnotok. Annak érdekében, hogy csupán a munkára tudjatok koncentrálni, a verseny helyszínét a lehető legotthonosabbra szabjuk. (Bármit kérhettek, nincs akadály!)
A döntő végére kiderül, kik is azok, akik a legjobbnak bizonyulnak, rájuk az összesen 1 050 000 HUF összértékű nyeremények várnak. Ezek közül kiemelendő a három kategória győztesének kijáró 200 000 HUF értékű támogatás, melyet saját álmaitok megvalósítására használhattok fel. Mindezek mellett azt se felejtsük el, hogy a verseny remek alkalmat ad szakmai közösségi hálótok, kapcsolataitok építésére is! Így tehát van miért belevágni!
A versenyt figyelemmel követhetitek a www.mernokfutam.hu honlapon, illetve ha lájkoljátok a verseny facebook oldalát a www.facebook.com/mernokfutam címen!
Kreativitás, együttműködés, értékteremtés!
MÉRNÖKFUTAM!
mérnökfutam.jpg
Kategória   Hírek